Actualitat

03/12/2013

La Fundació participa a la 2a Fira Solidària de Nadal d’Economia Social de Barcelona

cartells_firanadal

Del 13 al 17 de desembre, la Fundació es donarà a conèixer i hi exposarà producció agroecològica del projecte de l’Horta de Santa Clara i la feina d’artesania que es fa a les llars residència

La Fundació tindrà un espai a la 2a Fira Solidària de Nadal d’Economia Social que organitza l’Ajuntament de Barcelona als Jardinets de Salvador Espriu, a dalt de tot de Passeig de Gràcia. Durant 5 dies, d’11h del matí a 21h, serem presents en aquest espai per donar a conèixer l’entitat al públic barceloní i per mostrar i vendre verdures i productes elaborats del projecte d’agriculta social i ecològica de l’Horta de Santa Clara, a Fortià (Alt Empordà) i productes d’artesania que es fan a les llars residència com a taller. La fira és un aparador per a les entitats i un bon espai on oferir regals de Nadal solidaris que contribueixen a tirar endavant projectes com el de la Fundació. Enguany participen 34 empreses, entitats i centres especials de treball de la Xarxa d’Economia Social de Barcelona que treballen per la inserció sociolaboral.

Podeu trobar més informació a www.bcn.cat/nadal