Actualitat

03/12/2013

El Convent torna a participar al Gran Recapte d’Aliments i recull 1545 quilos de menjar

granrecapte_petita

9 nois del Convent ajuden durant els dos dies de recollida els passats 29 i 30 de novembre

100 quilos més que l’any passat. 1545 quilos d’aliments és la xifra d’enguany del Gran Recapte d’Aliments que es va fer a la Bisbal els passats 29 i 30 de novembre. A tot el país, la solidaritat de la gent va aconseguir sumar 3.000.000 de quilos de menjar en només dos dies.

9 persones que viuen al Convent van fer de voluntaris durant el cap de setmana i a aquesta xifra cal sumar-hi tres voluntaris més externs però residents de la Bisbal. Es va recollir, majoritàriament, arròs, pasta, llet, oli, llegums i conserves de peix que ara el Banc dels Aliments repartirà durant les properes setmanes entre famílies necessitades.