Actualitat

11/11/2013

Mirant cap a un futur insegur > Article

Article de Dora Benavides, treballadora de manteniment de Mansol Projectes, SL

No tinc millor article per escriure que explicar les meves vivències a Mansol. Al llarg d’aquests anys, com a treballadora de manteniment de Mansol Projectes, SL, he après a viure amb persones amb situació d’exclusió social.

M’he adonat que fa un parell d’anys, els nois treballaven sense por de perdre la feina. En canvi ara, se’ls veu preocupats i tristos quan et diuen: – Som molt pocs treballadors! Recordes que jo pujava més tard a dinar perquè no hi cabíem tots al menjador? Aquestes paraules et fan mal al cor i em sento impotent quan em diuen: – A on aniríem nosaltres?.

Malgrat les dificultats econòmiques, la direcció de Mansol i de l’entitat continua buscant nous projectes. Estic segura que faran tot el possible perquè aquestes persones segueixin tenint una feina digna i que jo pugui seguir veient aquell somriure quan veuen que els porto el dinar.