Actualitat

08/11/2013

Es jubila Àngel Gualdo, el primer treballador de Mansol Projectes, SL que acaba la seva carrera laboral a l’empresa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treballador de l’empresa des del 2005, Gualdo es jubila content i amb ganes de continuar vinculat a la Fundació

El 31 d’octubre passat, Mansol Projectes, SL va viure la seva primera jubilació d’un treballador. Àngel Gualdo és la primera persona que acaba la seva vida professional a Mansol i completa la seva trajectòria laboral fins a la jubilació.

Gualdo va entrar a treballar a l’empresa l’11 de febrer de 2005 i ha marxat content i amb moltes ganes de continuar vinculat a la Fundació. Per a l’entitat, és una satisfació enorme veure com un dels treballadors arriba a aquesta etapa. Els seus companys li van fer una festa de comiat durant la qual ell es va mostrar molt agraït i emocionat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA