Actualitat

03/10/2013

Neix Mansol Projectes, SL

DSC04547

Manufactures Solidàries Badalona – MANSOL passa a ser Mansol Projectes, SL obrint una nova etapa empresarial amb nous objectius

Des de l’1 d’octubre, Manufactures Solidàries Badalona – MANSOL ha passat a ser Mansol Projectes, SL en una reorganització de l’entitat que donarà més pes a la visió empresarial del projecte i generarà una independència major de la resta de seccions de la fundació, de caràcter assistencial i socio-sanitari. L’únic soci de la nova empresa continua sent la Fundació Acollida i Esperança però la nova estructura permetrà créixer i assoliar nous reptes.

La Fundació Acollida i Esperança va crear, l’any 1999, el Centre Especial de Treball Manufactures Solidàries Badalona – MANSOL amb l’objectiu de possibilitar l’accés al món laboral a persones amb discapacitat física i risc d’exclusió social. Durant tots aquests anys hem donat feina a més de 200 persones i, a la vegada, hem fet créixer el projecte empresarial ampliant i diversificant les línees de negoci. L’època en què vivim, plena de dificultats, ens empeny a obrir noves activitats i serveis per tal de donar resposta a l’objectiu fundacional: oferir un lloc de feina a persones amb exclusió social i discapacitat.