Actualitat

12/09/2013

Les colònies a la Garrotxa. Estiu de 2013

colònies_ok

Més de 70 persones comparteixen 8 dies d’activitats, convivència  i alegria en les ‘vacances’ de la Fundació

Aquest mes d’agost, i com cada any des dels inicis de la Fundació Acollida i Esperança, tots els membres de l’entitat van poder gaudir d’una setmana de vacances a la Garrotxa. És una setmana diferent, en la qual es comparteix amb totes les persones que formen la Fundació; uns dies en què fent diferents activitats es gaudeix de l’entorn que ofereix la casa de ‘La Cànova’, a prop d’Olot. La casa es troba en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i està molt a prop de llocs per visitar com la Fageda d’en Jordà, els Gorgs de Sant Privat, Sant Aniol, Besalú, Banyoles, Santa Pau, etc.

Durant els 8 dies, les persones que viuen als centres i recursos de l’entitat, professionals i voluntaris comparteixen les 24h, una casa i les activitats diàries. El més important d’aquesta convivència és l’esforç personal que fa tothom. El fet que més de 70 persones s’organitzin i que cadascú faci la seva tasca –i els qui no la poden fer sempre trobin algú que s’ofereix a fer-la- fa que aquells dies siguin relaxats i alegres i un model a seguir.