Actualitat

09/09/2013

La Fundació, a la nova secció d’entitats del Diari ARA

capturaacollidaaraambfoto

Divendres dia 6 de setembre, l’ARA Entitats, la nova secció del Diari ARA va parlar de la Fundació Acollida i Esperança. Des de principis de setembre, el diari dedica una columna fixa diària dins les pàgines de societat a explicar la tasca que desenvolupen les entitats socials per pal·liar els problemes que està generant, o agreujant, la crisi econòmica. Amb aquest iniciativa el diari posa en valor la feina que fan totes les entitats i fa més visibles els sectors més desafavorits als quals s’adrecen.

L’article explica a grans trets quina és la tasca de la Fundació i els seus serveis i inclou una petita fitxa amb informació bàsica de l’entitat i les dades de contacte.

Podeu veure l’article sencer en pdf, aquí.