Actualitat

26/09/2013

ECAS consensua un document sobre les preocupacions i els compromisos amb l’acció social davant la crisi

La Fundació, que és membre d’ECAS, subscriu les inquietuds que expressa el document i referma la col·laboració i la fermesa en la lluita contra les desigualtats

El plenari d’ECAS del passat 12 de juliol, i que representa a les 92 entitats que formen l’organització, va aprovar una declaració on manifesta el seu compromís ferm amb l’acció social i amb el treball al costat dels col·lectius més vulnerables de la socierar malgrat les circumstàncies de l’actual crisi. El text, que exposa amb detall els temes que preocupen més les entitats com l’empitjorament de les condicions socials i econòmiques d’un gran grup de ciutadans, la manca de recursos públics a causa del frau o l’evasió fiscal, l’atur o la manca de polítiques d’habitatge, conclou que la manca de perspectiva de l’acció social està hipotecant el model d’intervenció que s’ha construit durant els darrers anys a Catalunya. A més a més, el document referma la voluntat de treball i diàleg en un moment de mesures extraordinàries però reclama al govern de la Generalitat un acció més decidida en la lluita contra les desigualtats.

El document sencer el podeu llegir aquí.