Actualitat

03/07/2013

La web de la Fundació estrena les donacions online

foto_donacions

Des d’aquesta setmana, la web de la Fundació Acollida i Esperança permet fer aportacions econòmiques a través de la mateixa pàgina de l’entitat.

Les accions de la Fundació Acollida i Esperança es fan realitat gràcies al suport de persones, empreses, administracions i entitats que ens donen suport i per això s’aposta per facilitar al màxim el sistema d’aportacions econòmiques, voluntariat i recerca de contactes per a MANSOL.

A través de la pàgina principal i del menú ‘Col·labora’ es pot accedir als dos mètodes per a fer una aportació econòmica. D’una banda, es pot fer una donació amb una simple targeta de crèdit. Només cal omplir el formulari amb les dades i es fa efectiva la donació a l’instant. I de l’altra, es pot domiciliar una aportació periòdica a la Fundació a través de la mateixa operativa de la web.

Les maneres de col·laborar amb la Fundació a través de la web es completen amb la possibilitat de fer-se voluntari de l’enitat i fer contactes per a MANSOL també a través de dos formularis que permeten donar-se d’alta a la pàgina.