Actualitat

07/05/2013

Fira d’Artesania i Mostra d’Entitats de les Festes de Maig

DSC04877

Can Banús és present a la Fira per segon any consecutiu amb una parada d’artesania de fusta

A Badalona, l’inici de les Festes de Maig coincideix amb el primer cap de setmana del mes i coincideix, també, amb la Fira d’Artesania i Mostra d’Entitats i Serveis de la ciutat. Enguany, aquesta mostra ha arribat a la vint-i-vuitena edició sent present, de nou, a la Plaça Roja del barri de Sant Roc.

Per segon any consecutiu, Can Banús hi ha estat present de la mà d’un dels residents, en Joan Antoni, que fa anys fa artesania amb fusta i té molta experiència. Aquest any ha exposat arrecades, penjolls i clauers.

L’estada a la fira és un espai de relació, on s’han intercanviat experiències, s’ha conegut gent d’altres entitats i, el que és més important, s’ha donat a conèixer l’activitat i la tasca d’acció social de la Fundació, particularment al nostre entorn més proper de Badalona.