Actualitat

15/05/2013

El Servei de Suport a la Vida Autònoma ampliarà els seus serveis amb un nou habitatge a Esparreguera

canbanusSSVAfeb1374

La Fundació es planteja un nou projecte en rebre la donació d’una casa al municipi

Gràcies a la donació d’un habitatge feta un matrimoni molt vinculat a la Fundació i que dóna suport a la missió i als valors de l’entitat, la Fundació posarà en marxa un altre espai d’acollida per a persones en situació d’exclusió social. El passat dijous 25 d’abril es va signar davant de notari l’acceptació de la donació.

Es tracta d’una planta baixa amb jardí, moblada i equipada, amb moltes possibilitats per a acollir fins a 4 persones que podran disposar d’una casa on viure amb dignitat. La Fundació té previst preparar l’habitatge per a atendre a persones que estiguin en la darrera fase d’inserció social i es puguin beneficiar del Servei de Suport a la Vida Autònoma.

Des de l’entitat volem expressar el nostre agraïment a les persones que han fet aquesta donació. La seva acció és un signe de solidaritat, despreniment i generositat en aquests temps tan complicats socialment.