Actualitat

13/04/2013

Sanjosex enregistra un programa de TV3 al Convent dels Franciscans

El cantautor de la Bisbal recorda que al Convent va fer els seus primers concerts en solitari dalt d’un escenari quan l’edifici acollia un casal d’estiu

TV3 està emetent aquests dies un programa titulat “33 revolucions”. Es tracta d’una sèrie documental en què s’explica la història vital d’un artista a través de la seva relació personal amb la música i amb el seu entorn qüotidià. Un dels protagonistes ha estat Sanjosex i la vila de la Bisbal d’Empordà.

sanjosex_nova

Anys enrere, el Convent dels Franciscans es convertia al juliol en un casal d’estiu. Bona part dels nens i nenes del poble van passar-hi hores aprenent i compartint amb la resta de companys. Un d’aquells nens és precísament Carles Sanjosé, Sanjosex, el reconegut cantautor de la Bisbal. L’artista envoca amb estima les hores passades al Convent que van significar el seu inici musical ja que va ser allà on va fer els seus primers concerts sol, dalt d’un escenari. Així doncs, Sanjosex ha triat el claustre del Convent per fer-hi una de les actuacions musicals que apareixen al programa de televisió.