Actualitat

10/03/2013

La Fundació participa a la Intermón Oxfam Trailwalker 2013

trywalkerIntermon2012_bona2

La participació de l’equip de la Fundació serveix per recaptar fons per a Intermón i la seva lluita contra la pobresa.

En Mijail, el Carles, el Josep Maria, l’Eugenio, el Ramon i l’Andrea són l’equip de la Fundació Acollida i Esperança a la cursa Intermón Oxfam Trailwalker que se celebrarà el proper dia 20 d’abril. Aquesta cursa, que consisteix a recórrer a peu 100km en un màxim de 32 hores amb equips de 4 persones, és un esdeveniment esportiu i solidari ja que els equips, per poder participar, han d’aconseguir donacions econòmiques per a l’ONG de lluita contra la pobresa. Els diners que es recullen es dediquen a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països. La d’enguany és la tercera edició d’una cursa que anirà des de la Via Verda d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols i que espera superar la xifra de l’edició anterior, quan es van recaptar 770.606 €. Podeu fer la vostra contribució en aquest enllaç.

L’equip de la Fundació contribueix amb la seva participació i esforç a la causa d’Intermón Oxfam, amb qui se senten molt en sintonia. Col·laborar amb ells és per a nosaltres una manera diferent de compromís, ampliar la mirada més enllà de les necessitats del nostre entorn i fer present la realitat dels que pateixen també a d’altres bandes del planeta.