Actualitat

05/12/2012

El Convent recapta 1.381 quilos de menjar pel Banc del Aliments

recaptealimentsconvent2

6 persones que viuen al Convent de La Bisbal han participat aquest mes de desembre en el Gran Recapte d’Aliments del Banc del Aliments

Els passats 30 de novembre i 1 de desembre, la Fundació del Banc dels Aliments va batre totes previsions i en només dos dies va recollir 2.291 tones d’aliments, xifra que supera en més d’un 60% l’objectiu marcat per enguany.

Durant els dos dies, aquests 6 usuaris del Convent van fer de voluntaris en el supermercat Condis de La Bisbal, juntament amb 3 persones més voluntàries del Banc d’Aliments, contribuint amb el seu esforç a fer gran aquesta iniciativa solidària i a aconseguir 1.381 quilos d’aliments. Tots els aliments recollits en els supermercats de la Bisbal que s’han ofert per a la campanya seran repartits entre les diferents entitats de la Bisbal usuàries del servei del Banc d’Aliments. Gran part d’aquest aliments aniran a parar al rebost del Convent, generant un estalvi important per a l’entitat.

L’actual context econòmic i social fa les xifres del Gran Recapte siguin més importants que mai. Més de 500.000 famílies hi han participat i el menjar recollit servirà perquè unes 235.000 famílies catalanes tinguin les necessitats cobertes durant uns dies.