Actualitat

22/12/2012

El 13è ‘Encuentro en el camino’ aplega la gran família d’Itaca

DSC_7890

Des de l’any 2000, i al voltant del Nadal, totes les persones que formen Itaca, les persones ateses, col·laboradors, voluntaris i amics es troben una tarda per compartir allò que són i allò que fan durant l’any, tot en un ambient festiu.

El 16 de desembre es va celebrar la tretzena edició del ‘Encuentro en el Camino’. Ja fa 13 anys, doncs, quan se’n celebraven deu de l’obertura del pis d’Itaca de la Fundació Acollida i Esperança, s’organitzà la primera trobada per compartir les vivències, per donar veu a les persones que hi viuen o que hi han passat en algun moment, per escoltar testimonis personals, per agrair la feina als col·laboradors, per animar i encoratjar, i, en definitiva, per celebrar junts la vida que compateixen durant l’any. Com en els darrers anys la cita va ser al teatre de ‘La Llavor’ i va comptar en aquesta ocasió amb l’actuació de Bufanúvols, Pau Tarruell i Carmina Mas.

La trobada ha servit per encoratjar a continuar amb esperança, constància i il·lusió el camí que cadascuna de les persones ha començat, ja sigui lluitant per millorar les seves pròpies vides per sortir de situacions difícils o bé acompanyant, amb l’amistat i el suport personal, els processos vitals.